Skip to content
Gastro Akademi
Mutfağın Sihirli Dünyası
Ana Sayfa
KURUMSAL
Hakkımızda
Başkan’ın Mesajı
EĞİTİMLER
Profesyonel Akademik Eğitimler
Profesyonel Aşçılık Eğitimi
Profesyonel Pastacılık Ve Ekmekçilik Eğitimi
Temel Eğitimler
Temel Aşçılık Eğitimi
Temel Pastacılık Eğitimi
Workshop
Bireysel Workshop
Kurumsal Workshop
Barista Eğitimi
TAKVİM
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
Ana Sayfa
KURUMSAL
Hakkımızda
Başkan’ın Mesajı
EĞİTİMLER
Profesyonel Akademik Eğitimler
Profesyonel Aşçılık Eğitimi
Profesyonel Pastacılık Ve Ekmekçilik Eğitimi
Temel Eğitimler
Temel Aşçılık Eğitimi
Temel Pastacılık Eğitimi
Workshop
Bireysel Workshop
Kurumsal Workshop
Barista Eğitimi
TAKVİM
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
Kırmızı Et Pişirim Teknikleri ve Marinasyon
Home
Workshop
Kırmızı Et Pişirim Teknikleri ve Marinasyon
Kırmızı Et Pişirim Teknikleri ve Marinasyon
₺
190,00
4 adet stokta
Kırmızı Et Pişirim Teknikleri ve Marinasyon quantity
Sepete Ekle
Category:
Workshop
Related products
Rengarenk Macaronlar
₺
160,00
Sepete Ekle
Cupcake Atölyesi
₺
130,00
Sepete Ekle
Yöresel Mutfaklar – (Akdeniz)
₺
120,00
Sepete Ekle
Beyaz Et Pişirme Teknikleri
₺
160,00
Sepete Ekle
Sokak Yemekleri
₺
140,00
Sepete Ekle
YÖRESEL MUTFAKLAR
₺
150,00
Sepete Ekle
Go to Top