Temel Pastacılık – Ekmekçilik Eğitim Programı – Gastro Akademi

Temel Pastacılık – Ekmekçilik Eğitim Programı

  • 1. HAFTA
  • a. Pastacılığın Tarihi
  • b. Pastacılık Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
  • c. Tarif İçerikleri-Pastacılık
  • 2. HAFTA
  • a. Tatlı – Tuzlu Atıştırmalıklar * Tarif İçerikleri
  • b. Tatlı – Tuzlu Kurabiye Yapımı ve Kalıp Çalışmaları
  •  
  • 3. HAFTA
  • a. Ekmekçilik (Volume.1)
  • b. Tarif İçerikleri
  •  



  • 4. HAFTA
  • a. Serin Tatlar
  • b. Tarif İçerikleri
  • 5. HAFTA
  • a. Seçme Lezzetler
  • b. Tarif İçerikleri
  • 6. HAFTA
  • a. Ekmekçilik (Volume.2)
  • b. Tarif İçerikleri



  • 7. HAFTA
  • a. Çikolata Tarihi
  • b. Tarif İçerikleri
  •  
  • 8. HAFTA
  • a. Şeker Hamuru Tarihi
  • b. Şeker Hamuru Modelleme
  • c. Tarif İçerikleri