Temel Aşçılık Eğitim Programı – Gastro Akademi

Temel Aşçılık Eğitim Programı

  • 1. HAFTA
  • a. Endüstriyel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
  • b. Temel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
  • c. Bıçak Kullanımı ve Kesme Teknikleri
  • d. Tarif İçerikleri – Sebze Yemekleri
  • 2. HAFTA
  • a. Gıda Güvenliği & Hijyen Kuralları
  • b. Pişirim Teknikleri
  • c. Tarif İçerikleri – Et Yemekleri
  •  
  • 3. HAFTA
  • a. Zeytinyağının Kullanım Alanları
  • b. Zeytinyağının Çeşitleri
  • c. Tarif İçerikleri – Zeytinyağlılar
  •  



  • 4. HAFTA
  • a. Deniz Ürünleri Bilgileri
  • b. Tarif İçerikleri – Balıklar
  • 5. HAFTA
  • a. Temel Hamur Bilgileri
  • b. Tarif İçerikleri – Makarnalar
  • 6. HAFTA
  • a. Beyaz ve Kırmızı Et Özellikleri
  • b. Tarif İçerikleri – Tavuklar



  • 7. HAFTA
  • a. Tarif İçerikleri – Dünya Tatlıları
  • 8. HAFTA
  • a. Tarif İçerikleri – Seçme Lezzetler