[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”1. HAFTA”]

  • a. Endüstriyel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
  • b. Temel Mutfak Ekipmanlarını Tanıyalım
  • c. Gıda Güvenliği – Hijyen & İş Güvenliği
  • d. Gıda Hazırlığında Bıçak Kullanımı
  • e. Kesme Teknikleri
  • f. Bıçak ile Optimizasyon

[/table_column]

[table_column caption=”2. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Yemek Tarihi
  • b. Türk Mutfak Kültürü (Osmanlı Mutfak Kültürü)
  • c. Aşçılıkta Kullanılan Terimler
  • d. Beslenme
  • e. Mevsimsel Mönü Planlama
  • f. Maliyet Hesaplama

[/table_column]

[table_column caption=”3. HAFTA”]

  • a. Satınalma ve Depolama Sistemleri
  • b. Bakım Sistemleri
  • c. Gıda Hazırlık Prosedürleri
  • d. Pişirim Teknikleri
  •  
  •  

[/table_column]
[/pricing_table]

[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”4. HAFTA”]

  • a. Temel Soslar (Koyulaştırıcılar – Bağlayıcılar)
  • b. Temel Tatlandırıcılar (Lezzet Verici Karışımlar)
  • c. Çorbalar
  • d. Terbiyeler
  •  
  •  

[/table_column]

[table_column caption=”5. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Et Çeşitleri – Marinasyon
  • b. Büyük Baş Hayvanlar
  • c. Küçük Baş Hayvanlar
  • d. Kümes Hayvanları
  • e. Rosto Uygulamaları
  •   

[/table_column]

[table_column caption=”6. HAFTA”]

  • a. Satınalma ve Depolama Sistemleri
  • b. Bakım Sistemleri
    i. Kabuklu Deniz Ürünleri
    ii. Kabuksuz Deniz Ürünleri
  • c. Haşlama ve Contalama
  •  

[/table_column]
[/pricing_table]

[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”7. HAFTA”]

  • a. Pirinç ve Bulgur Çeşitleri
  • b. Dünya Mutfağındaki Pirinçler
  • c. Pilav Çeşitleri
  • d. Pratik Sınav

[/table_column]

[table_column caption=”8. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Güveç Uygulamaları
  • b. Soteleme Uygulamaları
  • c. Sebzeler
  • d. Donuk Ürünler

[/table_column]

[table_column caption=”9. HAFTA”]

  • a. Zeytinyağlı Çeşitleri
  • b. Dolma ve Sarmalar
  • c. Baklagiller
  • d. Mezeler

[/table_column]
[/pricing_table]

[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”10. HAFTA”]

  • a. Makarna Çeşitleri
  • b. Soğuk Sandviç ve Kanepeler
  • c. Soğuk Salatalar
  • d. Garnitürler

[/table_column]

[table_column caption=”11. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Vejetaryen Yemekler
  • b. Vejetaryen Salatalar
  • c. Salamura (Turşu) Yapımı
  • d. Pratik Sınav

[/table_column]

[table_column caption=”12. HAFTA”]

  • a. Tatlılar
  • b. Reçeller – Marmelatlar
  • c. Hoşaflar – Kompostolar
  •  

[/table_column]
[/pricing_table]

[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”13. HAFTA”]

  • a. Dökme Hamurlar
  • b. Katı Hamurlar
  • c. Parfe / Muss / Pate / Terin
  • d. Mantolama ve Jöleleme Teknikleri

[/table_column]

[table_column caption=”14. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Ekmekçilik I
  • b. Ekmekçilik II
  • c. Pastacılık I
  • d. Pastacılık II

[/table_column]

[table_column caption=”15. HAFTA”]

  • a. Lüks Ürün Yemekleri
  • b. Tabak Sunum ve Dekorasyon
  • c. Kişisel Yaratıcılık Yönetimi
  • d. Kişisel Disiplin ve Meslek Etiği Yönetimi

[/table_column]
[/pricing_table]

[horizontal_line style=”6″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]
[pricing_table style=”service”]
[table_column caption=”16. HAFTA” style=”highlight”]

  • a. Proje Sunumu
  • b. Pratik Sınav
  • c. Diploma Sınavı

[/table_column]
[/pricing_table]