ANNE-ÇOCUK ETKİNLİĞİ

İkincisini gerçekleştirdiğimiz anne çocuk etkinliğinde çocuklarımız “Çikolatalı Bavyera Sufle” ve “Fındıklı Beyoğlu Çikolatası” lezzetlerine imza attı.

Devamı

ANNE-ÇOCUK ETKİNLİĞİ

Yarıyıl tatilinde çocuklarımıza keyifli dakikalar yaşatmak amacıyla 15 anne ve çocuk ile gerçekleştirdiğimiz “Anne-Çocuk Etkinliği”nde küçük şefler, birbirinden lezzetli “çikolatalı cupcake” ve “mevsim meyveli magnolia” sunumlarına imzasını attı.

Devamı

SINIRLARI AŞAN MUTFAKLAR

Göç İdaresi Başkanlığı koordinesinde Uluslararası Göç Örgütü iş birliğiyle İl Göç İdaresi tarafından 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü kapsamında “Kültürlerin Buluşma Noktası

Devamı

HEYKEL ROTARY KULÜBÜ ile “ETİ TANIYALIM” ETKİNLİĞİ

Et işleme, marinasyon, mühürleme ve pişirme tekniklerini anlattığımız “Eti Tanıyalım” etkinliğinde Heykel Rotary Kulübü üyeleri ile “Demi Glass Soslu Dana Madalyon Brokoli Püresi ile, Mevsim Taze Meyveli Magnolia ve Hasselback Patates”ten oluşan lezzetli tabaklara imza attık.

Devamı

TOP CHEF 2021 SOFRA GRUP YARIŞIYOR

Sofra GRUP şirketinin her yıl düzenlemiş olduğu TOP CHEF yarışmalarına bu yıl da Gastro Akademi olarak ev sahipliği yaptık. Jürinin tabak seçimi yaparken zorlandığı, üst düzey yöneticilerin de katılım sağladığı yarışma, kazananların açıklanması ve hediye takdimiyle son buldu.

Devamı

Sosyal Sorumluluk Projelerimiz Devam Ediyor

Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Coi Turkey katkıları, Kestel Belediye Başkanı Sayın Önder Tanır ve Bursa Down Kardeşliği Derneği katılımları ile gerçekleştirdiğimiz Pizza Etkinliğinde küçük şefler mutfakta +1 fark yarattı.

Devamı

Warmhaus ailesi ile ET WORKSHOP

Kurumsal Motivasyon Etkinliklerimiz kapsamında misafir ettiğimiz Warmhaus ailesi ile “ET WORKSHOP”umuzda keyifli dakikalara ve lezzetli sunumlara doyduk.

Devamı

Küçük Şefler +1 Farkla Mutfakta

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü”ne özel Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Pizza Workshopu gerçekleştirdik. Bursa Down Kardeşliği Derneği ve Coi Pizza’nın da katıldığı etkinliğimizde küçük şefler, +1 fark yaratarak doyasıya eğlendi.

Devamı

PPG firması  ile kurumsal workshop

PPG firması ile kurumsal workshoplarımız kapsamında şirket çalışanlarının motivasyonunu artırmak ve ekip ruhunu geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz “Et Atölyesi’nde enfes tabaklar ortaya çıktı

Devamı

Gastro Akademi BİİB 2019’da

Gastro Akademi olarak, Bursa İş ve İstihdam Buluşması’nda üç gün boyunca yerimizi alarak, ziyaretçilere istihdam olanaklarımız ve eğitimlerimiz hakkında bilgi verdik. Akademimize göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz…

Devamı

CARL ZEISS Etkinlik

Dünyaca ünlü Carl Zeiss firmasının şirket içi motivasyonu arttırmak için katılım sağladığı Kırmızı Et Atölyesi Workshop’u.

Devamı

Hetader ile Makarna Workshop’u

Tüm kan hastası (lösemi ve kanser) çocuklarımızın eğitimine destek ve sağlıklı bir gelecek amacı ile Hetader’le birlikte düzenlemiş olduğumuz makarna hamuru açma ve soslu makarna yapımı etkinliğinin tüm geliri Hetader’e bağışlandı.

Devamı

Mars Lojistik ile Pizza Keyfi

Mars Lojistik firmasının değerli çalışanlarının ekip ruhunu geliştirmek ve motivasyon sağlamak amacıyla katıldığı atölyemizde, pizza hamuruna mutluluk kattık.

Devamı

Nilüfer Sanat Gastro Akademi’de

Gastro Akademi ailesi olarak Nilüfer Sanat Seramik Atölyesi grubu kadın üyeleriyle birlikte dünya ve Türk mutfağından çeşitli mezelerin yapıldığı Meze Atölyemizde keyifli dakikalar yaşadık.

Devamı

Rapunzel Makaron

Mutfağımızdan rengarenk makaronlar geçti! Tüm katılımcılar son günlerin popüler lezzetlerinden badem unlu harikaları keyifli uğraşları sonucu hazırlayarak,

Devamı

Garanti Emeklilik-Hobi Kulübü

Mayıs ayı etkinliklerimiz hız kesmeden devam ediyor. 22 Mayıs Pazar günü mutfağımızı ‘’Garanti Emeklilik-Hobi Kulübü üyelerine’’ açtık.

Devamı

Makarna Yapım Atölyesi

“Gastro Akademi’nin” enerji veren mutfağında gerçekleştirdiğimiz “Makarna Yapım Atölyesi” ile “Garanti Emeklilik Hobi Kulübü”

Devamı

Bosch Anneler günü

Anneleri ile bu sefer Gastro mutfağına giren küçük yaş grubu çocuklar ,yaptıkları rengarenk cup cake’leri görünce lezzetli bir şaşkınlık yaşadılar

Devamı

Anne-Çocuk Etkinliği

Dobruca İlköğretim Okulu ,ilköğretim 2. Sınıf öğrencileri ile birlikte mutfağımızda gerçekleşen‘’Anne-Çocuk Etkinliği’’ Workshop’umuz da Renkli cupcake’ler

Devamı

Temel Aşçılık 6. Dönem

6. Dönem Temel Aşçılık eğitimimize katılan kursiyerlerimiz temel mutfak ekipmanlarının kullanımı ve birçok gıda grubunun pişirme tekniklerini öğrenip eğitim sonunda belgelerini aldılar.

Devamı

Okul Projesi

02.04.2016 tarihinde başlatmış olduğumuz “Okul Projemiz”in ile hedeflenen, mesleki ve teknik eğitim kurumlarında eğitimlerine devam eden öğrenciler için mutfak alanında kişisel gelişim desteği sağlayabilmek

Devamı

Temel Aşçılık 5. Dönem

5. Dönem Temel Aşçılık eğitimimize katılan kursiyerlerimiz temel mutfak ekipmanlarının kullanımı ve birçok gıda grubunun pişirme tekniklerini öğrenip eğitim sonunda belgelerini aldılar.

Devamı

Pasta Yapım Workshop

Bugün de misafirlerimiz, Mutfağın Sihirli Dünyasında evde ufak sırlarla, nasıl sunumu çok daha güzel pasta yapabileceklerini öğrendiler

Devamı

Gastro Akademi 1 Yaşında

Kuruluşumuzdan bu yana 1. Yılımızı başarılarla geride bırakmış olmamızın haklı gurunu yaşıyoruz. Mutluluk, neşe ve lezzet içinde geçen dopdolu bir yıl oldu bizim için.

Devamı

BURSA SGK ÇALIŞANLARI

BURSA SGK İl Müdürümüz Sayın Erhan KARACA ,Kurum Müd. Yrd. ve SGK bölüm sorumlularını ağırladık. Geldikleri için teşekkür ederiz.

Devamı

Bosch Rexroth

Bosch Rexroth çalışanları şirket içi motivasyon etkinliklerini Gasto Akademi de mutfağın sihirli dünyasında yaptılar

Devamı

Gastro Akademi Blogger’ları Ağırladı

Türkiye’nin ünlü bloggerları Mutfağın Sihirli Dünyasında et pişirme teknikleri hakkında bilgi aldı, et marinasyon teknikleri, et mühürleme ve etin nasıl pişirilmesi gerekti, doğru bilinen yanlışları öğrendiler.

Devamı

Gastro Akademi Açıldı

Profesyonel Eğitim Mutfağı Gastro Akademi Mutfak Okulu Bursa’nın ileri gelenlerinini de katıldığı bir törenle açıldı.

Devamı