Temel Aşçılık Eğitimi – Gastro Akademi

Temel Aşçılık Eğitimi

TEMEL AŞÇILIK

4 Hafta Eğitim Süresi Toplam 24 Saat
3 Saat x 2 gün = 6 Saat HAFTALIK
6 saat x 4 hafta = 24 Saat AYLIK

8 Hafta Eğitim Süresi Toplam 24 Saat
3 Saat x 1 gün = 3 Saat HAFTALIK
3 saat x 8 hafta = 24 Saat AYLIK

Eğitim süresi teori ve pratik olmak üzere toplam dört ya da sekiz hafta olarak planlanabilmektedir. Sınıf kontenjanları 16 kişi ile sınırlıdır.

Yemek yapmak için ihtiyaç duyulan malzemelerin yanında; mutfak kuralları ile gıdanın püf noktalarını harmanlayarak ruhunuzun mutfak rengini yansıtabileceğiniz, lezzetli sunumlar hazırlayabileceğiniz bir programdır. Temel mutfak ekipmanları, kırmızı et/beyaz et/sebze haşlama ve pişirme teknikleri ile bıçak kullanma tekniklerini öğrenerek doğru bilinen yanlışları fark edebileceğiniz Temel Aşçılık eğitiminde tercih etmiş olduğunuz program sınıfına göre kayıt yaptırabilirsiniz. Gastro Akademi Temel Aşçılık Eğitimi, alanında uzman şefler tarafından hazırlanan teorik ve pratik uygulamalardan oluşmaktadır. Eğitim sonunda kursiyerlerimize “Katılım Sertifikası” verilecektir.

• Temel Hamur Bilgileri
• Tarif İçerikleri – Makarnalar• Beyaz ve Kırmızı Et Özellikleri
• Tarif İçerikleri – Tavuklar• Tarif İçerikleri – Dünya Tatlıları• Tarif İçerikleri – Seçme Lezzetler

SATIN AL